Verhuur

Beach Tennis Holland heeft het grootste assortiment beachtennismaterialen van Nederland. Zoek je een mobiel veld om zelf te oefenen of wil je een groot evenement organiseren? Beach Tennis Holland heeft alle materialen om de ultieme beachtennissfeer te creëren. De materialen zijn eenvoudig op te bouwen. Maar als je dat liever niet zelf doet, kun je ons ook inhuren voor de opbouw.

Wij adviseren en helpen je graag om een geschikt pakket samen te stellen.

Onderstaande prijzen zijn excl. btw en transportkosten. Wil je materialen kopen in plaats van huren? Neem gerust contact met ons op!

Beachtennismateriaal

Rackets

Beach Tennis Holland heeft een groot aantal rackets van het Nederlandse merk Pura Vida. De rackets van Pura Vida behoren tot het topsegment en worden gebruikt door veel professionals. De goede kwaliteit zorgt voor optimaal spelplezier.

Prijs per dag: € 5,- excl. btw

Prijs per week: € 15,- excl. btw

Meer dan vier rackets nodig? Neem dan contact met ons op.

Netten (incl. belijning)

De netten van Beach Tennis Holland zijn zeer professioneel en worden onder andere ingezet tijdens het Nederlands Kampioenschapen diverse ITF-toernooien. Ze zijn gemakkelijk op te zetten, bestand tegen harde wind, hebben een fijnmazige structuur en zijn 1,70 meter hoog. Door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk draagbaar. Ook de belijning is door een eenvoudig kliksysteem gemakkelijk te installeren. De grootte van het veld is 8 m x 16 m.

Onze netsystemen zijn ook geschikt voor beachvolleybal. De netpalen zijn gemakkelijk te verhogen tot 2,30 meter. Wil je beachvolleyballen? Geef dit alsjeblieft duidelijk aan bij de reservering!

Prijs per dag: € 35,- per BT veld excl. btw

Prijs per dag: € 40,- per BV veld excl. btw

Ballen

Bij beachtennis wordt gebruikgemaakt van stage-2 tennisballen. Beach Tennis Holland verhuurt door de ITF goedgekeurde ballen. De ballen hebben een lagere druk dan normale tennisballen, waardoor spectaculaire rally’s voor iedereen mogelijk zijn. De ballen zijn per stuk of per bucket (60 ballen) te huur. Voor kinderen zijn tevens stage-3 ballen te huur. Dit bevordert leuke en lange rally’s.

Prijs per dag: € 1,- per bal excl. btw

Prijs per dag: € 30,- per bucket excl. btw

De ballen zijn ook te koop voor € 3,- excl. btw per bal.

Geluid

Aankleding

Geluid

Om dat unieke beachtennisgevoel te creëren en het voetenwerk van de deelnemers te activeren, mag leuke muziek natuurlijk niet ontbreken. Beach Tennis Holland verhuurt professionele audioapparatuur. De (actieve) speakers zijn voorzien van een accu (accuduur ± 7 uur) en worden geleverd met speciaal geselecteerde beachtennismuziek. Met een plug-and-play systeem kun je ook gemakkelijk je eigen muziek afspelen.

€ 50,- per dag excl. btw

€ 150,- per week excl. btw

LET OP: Elk evenement vraagt om zijn eigen geluidssamenstelling. Wil je de bestelling uitbreiden met speakers, (draadloze) microfoons of een mengpaneel? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zitzakken en stoelen

Niks is fijner na een wedstrijd dan heerlijk onderuitzakken en genieten van de zon. Beach Tennis Holland verhuurt zowel zitzakken als houten stoelen. Lekker relaxen en het ziet er ook nog eens enorm gezellig uit!

Prijs per dag: € 5,- excl. btw per zak/stoel

Prijs per week: € 15,- excl. btw per zak/stoel

Boarding, palmbomen, oliedrums en beachvlaggen

Geef jouw evenement de sfeer van een feestelijk tropisch eiland, met een professionele beachtennisuitstraling!

Door boarding rondom de velden creëer je een sfeervolle arena en krijgt het evenement direct een zeer professionele uitstraling. En om die ultieme tropische vakantiesfeer te benaderen, verhuren wij tropische kunstplanten en kunstpalmbomen (helaas zonder kokosnoten). Onze multifunctionele oliedrums zijn te gebruiken als vuurkorf, prullenbak, om iets te verzwaren of voor andere creatieve uitingen. Met het plaatsen van een aantal beachvlaggen is het evenement volledig aangekleed. Aan de sfeer zal het niet liggen!

De prijs is afhankelijk van de samenstelling. Neem contact met ons op voor een indicatie.

Pakketten

Evenementenpakket

Wil je een beachtennisevenement organiseren met die unieke beachtennissfeer? Dan huur je gewoon de Beach Tennis Holland caravan! De caravan wordt geleverd met 6 velden, 24 rackets, ballen, beachvlaggen, 4 kunstpalmbomen, 6 zitzakken, 6 stoelen, twee speakers (incl. microfoon en een geheugen vol zomerse muziek), één tent, een krijtbord en tropische planten.

Zo organiseer je heel eenvoudig een groots beachtennisevenement met een fantastische sfeer!

Prijs per weekend: € 690,- excl. btw

Geluidspakket

Elk evenement stelt andere eisen aan het geluid. Heb je specifieke wensen of vragen? We zijn erg flexibel en denken graag met je mee. Zo verhuren we verschillende actieve speakers (accuduur ± 7 uur), een mengpaneel, statieven, doorsluiskabels (max. 20 m), draadloze microfoons (bereik ± 60 m). En natuurlijk hebben we een bestand vol lekkere muziek.

De prijs is afhankelijk van de samenstelling van het pakket. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Pakket op maat

Omdat de voorwaarden en omstandigheden van elk evenement anders zijn, kun je bij ons natuurlijk ook je eigen pakket samenstellen. Zo organiseer je een evenement, precies zoals jij dat wilt!

Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden!

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van onze verhuurprijzen. Voor grote(re) evenementen en bestellingen maken we graag een vrijblijvende offerte.

Let op!
De genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. transportkosten

Beachtennismateriaal

Per dag
Beachtennis-racket
Beachtennisveld
Beachvolleybalveld
Beachtennisbal
Bucket (60 st.) ballen
Aanschaf per bal
€5,-
€35,-
€40,-
€1,-
€30,-
€3,-
Per week
Beachtennis-racket €15,-

Geluid

Per dag
Speaker (portable) €50,-
Per week
Speaker (portable) €150,-

Aankleding

Per dag
Zitzakken en stoelen (per stuk)
Overige aankleding
€5,-
Afhankelijk van wensen.
Per week
Zitzakken en stoelen €15,-