Ons verhaal

In 2006 maakten de oprichters van Beach Tennis Holland, Tim van Pagee en Arend van Triest kennis met de sport beachtennis. Deze ervaring had grote gevolgen. Besmet met het zalige beachtennisvirus kregen Tim en Arend een nieuw levensdoel: Het onbezorgde en gelukzalige beachtennisgevoel moest met zoveel mogelijk mensen worden gedeeld. Met Beach Tennis Holland werken Tim en Arend sindsdien hartstochtelijk aan hun missie.

Intussen hebben ze, met het behalen van het Nederlands kampioenschap, deelname aan het EK en meer mooie (internationale) prestaties, naam gemaakt als professioneel beachtennisduo. Maar de prestatie om de sport beachtennis in Nederland te professionaliseren en te laten groeien, is voor het duo nog veel waardevoller. Als spin in het Nederlandse beachtennisweb, geven ze alles om deze prachtige sport verder te laten groeien. Want iedereen verdient het om het geluk van beachtennis te ervaren.

Het team

Tim van Pagee


Eigenaar

Tim is meervoudig Nederlands kampioen beachtennis. Tim zorgt met zijn grenzeloze enthousiasme, vriendelijke benadering en zijn grote kennis van de sport altijd voor een geweldige sfeer. Ondanks zijn hoge knuffelgehalte streeft Tim keihard naar perfectie. Beach Tennis Holland staat dankzij Tim dus altijd voor topkwaliteit.

Arend van Triest


Eigenaar

Arend (‘zeg maar Ari’) is met Tim meervoudig Nederlands kampioen. Arend is uniek in zijn humoristische, open en geïnteresseerde houding naar mensen. Naast het feit dat Arend graag mensen aan het lachen brengt, is hij een enorm creatieve ondernemer. Hierdoor wordt elk evenement uniek en onvergetelijk.

Martijn van Haasteren


Ambassadeur

Martijn is oud-tennisprof en heeft passie voor alles wat met een racket en sport te maken heeft. Sinds een aantal jaren is hij een fanatiek beachtennisser, die naast drie deelnames aan het EK ook tennisleraren opleidt tot beachtennislovers. Dit doet hij in samenwerking met Arend en de KNLTB. Als hij zijn passie kan combineren met gezelligheid, komt Martijn het best tot zijn recht.

Gino Catshoek


Ambassadeur

Gino maakte pas in 2014 kennis met beachtennis. Hij heeft het virus intussen volledig te pakken en speelt al mee voor de internationale ranglijst. Gino probeert het virus verder te verspreiden. Hij verzorgt uitdagende clinics en is een klankbord voor beleidszaken binnen Beach Tennis Holland.

Michel Koning


Ambassadeur

Michel is oud-tennisprof en voormalig coach van Igor Sijsling. Na zijn tenniscarrière is hij zich actief gaan richten op coaching, lesgeven en beachtennis. Hij geniet van het spektakel en de sfeer van de sport. Hij heeft zich intussen opgewerkt tot topspeler. Michel geeft clinics en demonstraties.

Margot van Doorn


Ambassadeur

Margot is samen met Fleur het meest succesvolle beachtennisduo van Nederland. De vele nationale kampioenschappen en succesvolle deelnames aan internationale toernooien zijn het absolute bewijs van haar talent en kwaliteiten. Margot, die haar roots in het onderwijs heeft, geeft clinics en demonstraties voor iedere leeftijd.

Fleur van Haasteren


Ambassadeur

Samen met Margot heeft Fleur alle beachtennisgeheimen al ontdekt. In haar actieve loopbaan, waarin Fleur menig EK speelde, heeft ze een absoluut topniveau bereikt. De Nederlandse titel lijkt langzamerhand een traditie te worden. Samen met Margot is ze de Nederlandse trots bij de dames. Spectaculaire rally’s tijdens een demonstratie en zeer handige tips tijdens een clinic zijn bij Fleur verzekerd.

Pieter Boot


Ambassadeur

Pieter Boot is de huidige Nederlands kampioen. Met deelnames aan diverse EK’s heeft hij ervaring in de internationale top. Pieter heeft tijdelijk op Aruba gewoond (beachtennis Walhalla), waardoor hij een zeer ervaren speler is die de beachtenniscultuur als geen ander kent. Pieter geeft clinics en demonstraties, waarbij zijn enthousiasme en gezelligheid altijd hoog gewaardeerd worden.

Jelle Rutgers


Ambassadeur

Jelle is ambitieus en een leuke jonge ‘beacher’ die met veel enthousiasme de toernooileiding en opbouw van events in handen kan nemen. Jelles enthousiasme zorgt direct voor een gezellige sfeer.

Charlotte de With


Ambassadeur

Charlotte en Caecilia zijn samen het ideale tweetal om een professioneel toernooi soepel te laten verlopen. Al twee keer zorgden ze, in samenwerking met de KNLTB, dat het NK soepel verliep. Met de hippe petjes achterstevoren en hun zonnebrillen op, kunnen ze elke toernooiorganisatie aan.

Caecilia Bart


Ambassadeur

Voor Caecilia is geen beachevent te groot. Samen met Charlotte gaat ze graag iedere uitdaging aan om een zo gezellig mogelijk event te organiseren en begeleiden.
Het feest is dan ook pas compleet als zij allebei met de voetjes in het zand staan.

Mitchel Paanakker


Ambassadeur

Mitchel zorgt er altijd weer voor dat ieder event op tijd gereed is om te kunnen gaan genieten. Maar begin niet te vroeg, want het kan zijn dat Mitchel nog even moet bijkomen van de avond ervoor. Onze levensgenieter Mitchel brengt de ontspannen beachsfeer moeiteloos over op de deelnemers.

Jeffrey Paanakker


Ambassadeur

Jeffrey kan heel lekker tennissen en geeft tennisles. Maar nu slaat Jeffrey het stuiten van de bal toch even over en ontplooit hij zich als beachtennisser. Duiken, smashen en diploma’s verdienen tijdens kinderfeestjes; Jeffrey zorgt ervoor dat het gaat lukken.

Ruben Vloemans


Ambassadeur

Ruben is een harde werker. Veel sporten en af en toe een weekendje losgaan. De opbouw van het NK of de opbouw van een mobiel sportveld; Ruben gaat geen klus uit de weg. Hij regelt het perfecte decor voor elk event.

Bart van Kampen


Ambassadeur

Bart is van oorsprong een goede tennisser. Net als de rest van het team, is Bart inmiddels een groot liefhebber van beachtennis. Met zijn krullenbos, coole petje en enorme gezelligheid is hij een volwaardige beachboy. Misschien kennen jullie Bart van de clinics die hij op het ATP-toernooi in Rosmalen gaf.

Timo Tegau


Ambassadeur

Timo heeft de smaak van het beachtennis flink te pakken. Hij speelde onder andere een EK beachtennis, samen met Sander de With. Met zijn ervaring met clinics, onder andere op het ATP-toernooi in Rosmalen, weet hij precies over te brengen waar het bij beachtennis om gaat.