Workshops

Onze professionele clinicgevers verzorgen voor iedere doelgroep een onvergetelijke clinic die, ongeacht leeftijd en fitheid van de spelers, uitdagend en leuk is. Tijdens de clinic maak je kennis met alle facetten van de sport beachtennis. De sfeer en cultuur die om de sport heen hangt is ontspannen, informeel, saamhorig en enorm gezellig; zo ook tijdens de clinics. In deze leuke sfeer word je omgetoverd tot een volwaardige beachtennisser. De clinicgevers van Beach Tennis Holland kennen alle geheimen van de sport en delen deze graag met je. Je krijgt technieken aangeleerd, zoals spectaculaire duikballen, smashes, de service en geplaatste volleys. En omdat een goede tactiek in wedstrijden essentieel is, leer je ook de fijne kneepjes van het tactische spel.

Uiteraard zijn we tijdens een clinic niet alleen bezig met het verbeteren van je beachtenniskwaliteiten. Het belangrijkste uitgangspunt van Beach Tennis Holland is jou het plezier van beachtennis laten ervaren. Met veel enthousiasme en humor proberen we iedereen dat gevoel van plezier en vrijheid te geven. Tot nu toe hebben we niet één clinic meegemaakt, waarin niet veel gelachen werd.

Het programma en de inhoud van de clinic wordt afgestemd op de wensen van jouw groep. In de meeste gevallen combineren wij leuke oefeningen met een afsluitend toernooi.

Demonstratiewedstrijd

Beachtennis is een fantastische kijksport met spectaculaire rally’s. De duikballen, harde smashes en tactisch geplaatste ballen maken van deze sport een ware show. Wil je graag een mooie show binnen jouw evenement, dan is een demonstratie dus een perfecte toevoeging.

Beach Tennis Holland beschikt over een enorm netwerk van beachtennissers. We hebben nauwe banden met spelers uit heel Europa die op de internationale ranglijst staan. Deze spelers laten met veel plezier het spektakel, de technieken en tactieken, de regels en de beachtenniscultuur zien. Met behulp van een headset entertainen de demonstratiespelers gegarandeerd alle aanwezigen.

Side-events

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/137046203?title=0&byline=0&portrait=0" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/62078401?title=0&byline=0&portrait=0" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Door z’n veelzijdigheid is beachtennis ook fantastisch als side event. Met de spectaculaire rally’s en het hoge tempo, is het een erg aantrekkelijke kijksport. Maar nog leuker dan kijken is natuurlijk om zelf te spelen. Deze uitdagende sport is voor iedereen toegankelijk, ongeacht fitheid en leeftijd van de deelnemers.

De ontspannen sfeer, zomerse muziek en tropische aankleding, zorgen voor een leuke sfeer op ieder evenement. Het opbouwen van enkele velden, en de inzet van een aantal professionele beachtennissers, vormt dan ook een waardevolle toevoeging.

Beach Tennis Holland verzorgde side-events voor:

Strandfestival Zand 

Topshelf Open (WTA-tennistoernooi)

– WK beachvolleyball

NK 2014 en NK 2015

– KVLO thomas orientatiedagem

– Centre Parcs

– 15 Jarig Jubileum Krajicek Foundation

Tijdens open toernooien of openingen:

Hodenpijl (Den Hoorn), TVP (Pijnacker), DTB (Delft), OTC (Den Haag), Thor de Bataaf (Den Haag), Bleiswijk, Overschie, Dordrecht, Vlaardingen, Roomburg (Leiden), Meerssen, TC Atalanta, Dongen, Zierikzee, TV Joure, Volendam, Leeuwenbergh, TU Delft, Delfse Hout

Opleiding

In samenwerking met voormalig proftennisser en topcoach Martijn van Haasteren, bieden wij de applicatie beachtennis voor tennisleraren aan. Martijn heeft zich de afgelopen jaren verdiept in alles wat met beachtennis te maken heeft en in samenwerking met BTH en de KNLTB heeft hij van de applicatie een mooie toevoeging voor tennisleraren weten te maken. Momenteel wordt hard gewerkt aan de vervolgcursus ‘beachtennis 2’ om het beachtennis-trainersvak nog verder te professionaliseren. In de vervolgcursus zal nog meer aandacht worden besteed aan de fysieke, tactische en technische kant van beachtennis. Ga voor meer informatie snel naar de site van de KNLTB.