Bedrijfsuitjes

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/133771715?title=0&byline=0&portrait=0" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Beleef groepsgevoel, uitdaging en veel plezier!

Hoog tijd om met je collega’s eens iets nieuws te beleven? Wij beloven je een sportief bedrijfsuitje, waarbij veel gelachen wordt, met de nodige uitdaging, teambuilding en vooral dat onbezorgde vakantiegevoel! Beachtennis is enorm toegankelijk en kan door iedereen, ongeacht leeftijd en mate van fitheid worden gespeeld. Collega’s leren elkaar beter kennen, op een ontspannen manier, waardoor een hecht team kan ontstaan.

Hoe ziet een beachtennis bedrijfsuitje eruit? We schetsen hier een beeld, maar uiteraard vullen we alles uiteindelijk in volgens de specifieke wensen van jouw bedrijf.

We gaan starten! Met de blote voeten in het zand wordt van het hele team waardige beach-tennissers gemaakt. Beachtennispro’s (top van Nederland) leren jullie de volleys, service, korte ballen en stijlvolle duikballen. Nadat iedereen de benodigde technieken onder de knie heeft, is het tijd voor het toernooi. Hierbij speel je meerdere beachtenniswedstrijden tegen èn met je collega’s. Terwijl de zomerse klanken uit de speakers komen, probeer jij op een sportieve manier je collega’s te verslaan door mooie korte ballen, lobs en smashes. Tijdens de finale worden beide teams fanatiek aangemoedigd waarna de finalisten worden beloond met een mooie prijs. Met een gezamenlijke BBQ en de gezelligheid van een DJ wordt de dag afgesloten.

Outdoor beachtennis

De maanden mei t/m september lenen zich prima voor outdoor beachtennis: een fantastische ervaring in een prachtige setting. Wij zijn niet gebonden aan vaste locaties en zoeken voor jouw bedrijf de mooiste, meest geschikte locatie.

Outdoor beachtennis kan bijna altijd doorgaan. Bij extreem weer hebben we een leuk vervangend programma, dat kan bestaan uit activiteiten zoals: wie is de mol, pubquiz, surfen, blowkarten, kiten of een beachexpeditie. Uiteraard wordt het gewenste vervangende programma in nauw overleg samengesteld.

Indoor beachtennis

In Nederland kunnen we het hele jaar beachtennissen in tropische sferen, bij zomerse temperaturen. Zelfs als het buiten sneeuwt! Er zijn verschillende indoor beachtennislocaties, onder meer in Den Haag, Rijswijk, Aalsmeer, Nijmegen, Breda en Utrecht0.

Event op maat

Elk bedrijfsuitje wordt afgestemd op de specifieke wensen van jouw bedrijf. We kunnen verschillende activiteiten combineren met beachtennis, bijvoorbeeld:

  • Beachvolleybaltoernooi

  • Catering (lunch, borrel, diner, BBQ)

  • Live muziek

  • Strandfeest

  • Diverse uitdagende strandsporten